The Ultimate Guide To kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1 GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

Gå tilbake Lukk Du har blokkert alle informasjonskapsler Det ser ut som at du har blokkert alle informasjonskapsler (cookies) i nettleseren din.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iceUng 8GB er perfekt for alle underneath 29 år som vil ha en god pakke info og ikke betale for mye! Du fileår 8GB details i Norges nye mobilnett ice+

I vår take a look at opplevde vi at særlig batterikapasiteten hadde fileått en god oppgradering. iPhone thirteen klarte seg gjennom en hel dag uten at batteriet trengte påfyll ved leggetid.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går about datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Information Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt knowledge fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

more info til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og for deg som bruker onecall.no. Vi kan tilpasse nettsidene ut fra den informasjonen som lagres. For deg kan det bety at nettsidene oppleves mer brukervennlige og relevante for nettopp deg.

Mobil 16GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et have to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

- Det kan også ha blitt gjort feil ved at de ikke har satt sammen mobiltelefonen som de skal, for eksempel ved at det mangler skruer eller de har fjernet pakning som holder mobilen litt vanntett, sier Khan. Trenger du nytt mobildeksel? Se hvilke som er til salgs på FINN!

Våre forhandlere har sjekket batteriene på alle mobiler som selges. Dersom de oppdager unaturlig ladekapasitet eller for kort levetid, bytter de ut batteriet fileør mobilen sendes til sin nye eier.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page